Welkom bij De Katwijkse Apotheek!

De Katwijkse Apotheek is de eerste en dus oudste apotheek van Katwijk. Gevestigd in Katwijk sinds 22 juni 1939, dus oud en al meer dan 75 jaar vertrouwd.

De Katwijkse Apotheek heeft vier vestigingen in Katwijk: Princestraat 3, Randweg 47 en Zeehosplein 21 en Julianalaan 22. De apotheek levert naast farmaceutische zorg in de breedste zin van het woord, ook gespecialiseerde zorg aan thuiszorg en zorginstellingen. De Katwijkse Apotheek heeft zich gespecialiseerd in ouderenzorg en zorg voor gehandicapten en is lid van de KNMP (beroepsgroep apothekers) en van de NVApVG (Nederlandse Vereniging van Apothekers voor Verstandelijke Gehandicapten). De apothekers zijn BIG-geregistreerd.

Verder is De Katwijkse Apotheek geautoriseerd door alle zorgverzekeraars voor het verantwoord voeren van een medicatiebeoordeling met medicijngesprek. Vraag er gerust naar in een van onze vestigingen. De beoordeling en het gesprek worden volledig vergoed en gaan niet ten laste van uw eigen risico.

Meer dan 35 medewerkers leveren naast geneesmiddelen en verbandmiddelen, met veel plezier, ook zorg op maat. In onze nieuwe productiefaciliteit aan de Randweg bereiden wij zelf geneesmiddelen, zoals medicijnen die via een infuus toegediend moeten worden. Verder verpakken wij geneesmiddelen op maat in een weekdoseersysteem, beter bekend onder de naam Baxter, voor als het zelfstandig beheren en innemen van medicijnen niet meer zo goed gaat. 

Via de HerhaalService verzorgen wij uw chronische medicatie. Zo vragen wij voor u uw recept aan bij uw huisarts en zorgen we dat alles netjes op tijd voor u besteld en bereid wordt. 

De Katwijkse Apotheek levert ook leuke en handige diensten of services. Zo hebben we de Kijksluiter, hierbij wordt uw bijsluiter voorgelezen. Via mijngezondheid.net en de app Medgemak vraagt u eenvoudig herhaalrecepten aan en kijkt u uw medicatiedossier in. Ook kunt u uw medicijnen 24/7 bij ons ophalen via onze afhaalkluizen. Erg handig.

De Katwijkse Apotheek is open voor nieuwe inschrijvingen, kom gerust bij ons langs!

KvK Leiden: 28054920 te Leiden

BTW nr NL 8050.72.251.B01

Rabobank NL95RABO 0141 0988 13