Login
Princestraat 3 - tel. 071-4012755 Randweg 47 - tel. 071-4015015 Zeehosplein 21 - tel. 071-8700282 Webshop vragen - tel. 071-8700282 

24/7 Zelfservice in uw apotheek

Vanaf heden kunt u zelf uw medicatie ophalen in de apotheek zonder tussenkomst van ons deskundig personeel. Als uw medicatie hiervoor geschikt is, bijvoorbeeld Herhaalservice, zelfzorgaankoop, anticonceptiepil of herhaalrecept, dan kunt u vanaf nu ook zelf uw medicatie ophalen in de apotheek.

In de tussenhal van De Katwijkse Apotheek, locatie Randweg, Randweg 47, staat de Zelfbedieningsautomaat. Als u zich voor deze gratis service aanmeldt (kan telefonisch, maar kan ook aan de balie geregeld worden), dan ontvangt u een mailbericht met instructie en een unieke toegangscode. Met deze code kunt u de deur van Medisch Centrum De Coepel openen en komt u in de tussenhal. In de tussenhal staat de zwarte Zelfbedieningsapparaat. Op het scherm voert u wederom uw unieke toegangscode in, gevolgd door uw geboortedag en geboortemaand. De automaat zoekt uw bestelling op en levert deze uit via een van de zeven luikjes.

" Enorm gebruiksgemak en vrijheid voor onze klanten" , aldus apotheker Joke Haasnoot, al vanaf de introductie krijgen wij louter positieve reacties. Geen lange wachttijden meer, maar zelf bepalen wanneer u uw medicatie ophaalt.

Meld u aan bij een van onze apotheken en beleef ook dit gebruiksgemak. Nog geen klant van De Katwijkse Apotheek meld u zich hier aan. We regelen uw opzegging bij uw oude apotheek.

Helaas kan niet alle medicatie zelf worden opgehaald: gekoelde producten (o.a. insuline, vaccins), medicatie welke u voor de eerste keer gaat gebruiken en medicatie met een bijzondere gebruiksinstructie kunnen slechts aan u worden versterkt aan de balie. Want goede en veilige zorg houden wij uiteraard hoog in het vaandel.

  • Stuur ons een bericht:
Scroll to top