Vanaf heden kunt u zelf uw medicatie ophalen in de apotheek zonder tussenkomst van onze deskundige medewerkers. Als uw medicatie hiervoor geschikt is, bijvoorbeeld herhaalservice, zelfzorgaankoop, anticonceptiepil of herhaalrecept, dan kunt u vanaf nu ook zelf uw medicatie ophalen in de apotheek.

In de tussenhal van onze locaties Randweg en Julianalaan staan zelfbedieningsautomaten. Als u zich voor deze gratis service aanmeldt (telefonisch of aan de balie), dan ontvangt u een e-mail met instructie en een unieke toegangscode. Met deze code kunt u de centrale deur van Medisch Centrum de Coepel of van locatie Julianalaan openen en komt u in de tussenhal. In de tussenhal staat het zelfbedieningsapparaat. Op het scherm voert u wederom uw unieke toegangscode in, gevolgd door uw geboortedag en geboortemaand. De automaat zoekt uw bestelling op en levert deze uit via een van de zeven luikjes.

"Enorm gebruiksgemak en vrijheid voor onze klanten", aldus apotheker Joke Haasnoot. "Al vanaf de introductie krijgen wij alleen maar positieve reacties. Geen lange wachttijden meer, maar zelf bepalen wanneer u uw medicatie ophaalt."

Meld u aan bij een van onze apotheken en beleef ook dit gebruiksgemak. 

Helaas kan niet alle medicatie via de zelfbedieningsautomaat worden opgehaald: gekoelde producten (o.a. insuline, vaccins), medicatie die u voor de eerste keer gaat gebruiken en medicatie met een bijzondere gebruiksinstructie kunnen alleen aan u worden versterkt aan de balie. Want goede en veilige zorg houden wij uiteraard hoog in het vaandel.

Locatie Randweg                          Locatie Julianalaan