U bent van harte welkom bij De Katwijkse Apotheek! Al onze vier vestigingen staan open voor nieuwe inschrijvingen. Wij hebben contracten met elke Nederlandse zorgverzekeraar, waardoor wij medicijnen en medische hulpmiddelen die vergoed worden, rechtstreeks kunnen declareren. Inschrijven is heel eenvoudig: 

  • Bent u op dit moment ingeschreven bij een apotheek in de gemeente Katwijk? U kunt daar vragen om uw dossier over te zetten naar één van onze vestigingen of bij ons langskomen, dan regelen wij het voor u. Neemt u a.u.b. uw identiteitsbewijs mee.

  • Kwam u voorheen bij een apotheek buiten de gemeente Katwijk? Komt u dan bij ons langs met uw identiteitsbewijs. Als u al ingeschreven bent bij een huisarts in Katwijk, koppelen wij de juiste apotheek aan uw dossier. Als dit (nog) niet het geval is, maken wij een dossier voor u aan. Met uw toestemming vragen wij uw medicatiedossier op bij uw vorige apotheek. Het is voor ons gemakkelijk als u vooraf het inschrijfformulier wilt invullen. Lukt dit niet, geen probleem, dan regelen we uw inschrijving ter plekke. 

U kiest één vestiging als apotheek van inschrijving. Recepten van de huisarts, medicijnen uit de herhaalservice of aangevraagd via mijngezondheid.net worden automatisch klaargezet op deze locatie. Wilt u iets afhalen bij een andere vestiging? Geen probleem! Geef dit dan wel vooraf aan bij ons of de voorschrijvend arts.