Ook dit jaar organiseert De Katwijkse Apotheek weer Servicedagen.

Metercontrole week

Zo organiseren wij jaarlijks in november de Diabetesdagen. Gebruikers van een bloedglucosemeter worden uitgenodigd om deze meter te laten ijken. Tevens wordt dan uw priktechniek doorgenomen. Ook houden we medicatiegesprekken met onze farmaceutisch consulent en/of apothekers om al uw vragen over uw medicijngebruik door te nemen. Neemt u tijdens de metercontrole wel uw meter en uw teststrips in de originele verpakking mee. Deze hebben wij voor de test nodig. Deze service is uiteraard gratis. Gebruikers van testmaterialen aangeschaft via de apotheek ontvangen een uitnodiging. Krijgt u uw teststrips via een verzendhuis? Neem dan contact met ons op. Zie onderstaand formulier.

 

Inhalatiecheck

Traditioneel organiseren we in oktober/november weer de Inhalatiecheckweek voor Astma en COPD patienten, die inhalatiemedicatie gebruiken. U wordt hiervoor uitgenodigd, maar u kunt ook altijd bij ons langskomen om uw inhalatietechniek te laten checken! Wel zo handig, want wist u dat slechts 25% van alle inhalatiemedicatie goed geïnhaleerd wordt? Kijk ook onder handige links op deze website onder Uitleg over Astma COPD apparaatjes voor handige instructiefilmpjes.

Plaats: De Katwijkse Apotheek, locatie Randweg
Indien van toepassing ontvangt u hiervoor een uitnodiging. Zou u van tevoren contact met ons op willen nemen voor een afspraak? Tel: 071-4015015