De Katwijkse Apotheek, locatie Julianalaan.

 

Ik en mijn team zijn sinds 1 januari onderdeel van de Katwijkse Apotheken. Onze Apotheek, die al vele namen heeft gehad, bestaat al meer dan 60 jaar en heeft altijd tegenover het gemeentehuis op de Julianalaan gezeten.

Vanaf 1 januari zijn we gestart met een volledige metamorfose van de apotheek, die door iedereen gezien en bewonderd wordt. We hebben alles geschilderd, een nieuwe vloer, echte Kattekse visserspalen, maar de mensen die er werken die zijn niet veranderd.

Veel mensen vinden dat heel fijn, om die oude vertrouwde gezichten te zien en wij zijn natuurlijk ook heel blij om al onze klanten te mogen blijven begroeten. Hoogstwaarschijnlijk zult u ook regelmatig nieuwe, andere gezichten zien, dat komt omdat we graag van elkaar leren en dus personeel uitwisselen om daarmee de service en de werkwijzen naar een hoger niveau te brengen.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe uitstraling en hopen dat u binnenkort een keer bij ons binnen loopt om de nieuwe, maar ook nog steeds oude vertrouwde apotheek te bewonderen. Wij blijven er elke dag aan werken om u de beste service te bieden. Heeft u vragen, opmerkingen of wensen dan horen we dat graag. Dat mag persoonlijk in de apotheek, via de telefoon of de mail.

Hopelijk tot ziens!

Monique van Kuijk en alle medewerkers van de Katwijkse Apotheek, locatie Julianalaan.

071-4014370

julianalaan@katwijkseapotheek.nl