Locatie Zeehos van apotheek naar Servicepunt


De Katwijkse Apotheek, locatie Zeehos wijzigt vanaf 14 november 2022 de functie van deze locatie vanapotheek naar servicebalie.


Het grootste verschil met de huidige situatie is dat wij medicijnen waarvoor een recept nodig is (UR –Uitsluitend op Recept), niet meer ter plekke voor u klaar kunnen maken. Dit laten we verzorgen doorde locatie Princestraat. Uw Baxterrol of HerhaalService kunt u bij het Zeehos blijven halen. Een receptinleveren of bestelling plaatsen blijf ook mogelijk, die kunt u dan op een later moment afhalen.


Alle ingeschreven patiënten worden overgeschreven naar de locatie Princestraat. Als u liever naar eenandere apotheek gaat, dan kunt u dat uiteraard aangeven.


Wat gaat er voor u veranderen als u ingeschreven bent bij de locatie Zeehos?

Ter verduidelijking een paar voorbeelden:


- U haalt uw Baxterrol en/of HerhaalService bij locatie Zeehos:

Dan verandert er niets, uw medicatie kunt u op het Zeehos blijven ophalen.- U brengt een recept bij locatie Zeehos:o U kunt het recept de volgende dag ophalen bij het Zeehos, of dezelfde dag op één vanonze andere locaties (Princestraat, Randweg of Julianalaan).


- U hebt een recept voor verbandmiddelen, incontinentiemateriaal, teststrips of dieetvoeding:

Deze middelen kunnen we – indien voorradig – wel direct aan u meegeven.


- U komt voor een zelfzorgmiddel of huidverzorgingsproducten:

Het blijft, net als nu, mogelijk om uw zelfzorgmiddelen – met hetzelfde deskundigeadvies – te kopen bij de servicebalie.


Waarom heeft De Katwijkse Apotheek, locatie Zeehos deze wijziging doorgevoerd?

Oorzaken hiervan zijn onder andere: bezuinigingen in de zorg, het inkoopbeleid van zorgverzekeraars,een laag aantal recepten en toenemende kosten.


De Katwijkse Apotheek blijft uw zorgzame en vertrouwde apotheek. Met de servicebalie kunnen wij uook op deze locatie blijven helpen. Deskundige medewerkers blijven u van dienst zijn.


Apotheker Anne Marie Buunk wordt de gevestigd apotheker van de locatie Julianalaan.


Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de e-mail(zeehos@katwijkseapotheek.nl princestraat@katwijkseapotheek.nl) of loop even bij ons binnen.